Rezerve de cerneala pentru sistemele de marcare Anser U2

Poros (seria P)

Diesel BIS:

Diesel 420 BIS este cea mai noua completare a solutiilor de cerneala din seria P ale celor de la ANSER. În comparatie cu cerneala P1, va puteti astepta la o imagine mai inchisa de 4x, un timp de decapare incredibil de lung si o rezolutie imbunatatita de imprimare, permitandu-va sa imprimati texte sau coduri de bare clare si lizibile pe substraturi poroase.

 

P1:

P1 este o cerneala pe baza de coloranti care functioneaza bine pe substraturi poroase. Cartusele P1 contin cerneala de culoare rosie, albastra si verde.

 

 

Semi Poros (seria SP)

 

1" SP4:

1" SP4 este o cerneala pe baza de apa cu densitate medie de culoare neagra. Cartusul de 420  ml este potrivit pentru hartie acoperita, hartie ondulata, hartie artizanala, lemn si multe altele.

SP4:

SP4 este o cerneala pe baza de coloranti care imprimă de 4x mai intens decat cerneala P1. Aceasta cerneala asigura un timp de decapare remarcabil, mentinand in acelasi timp o excelenta calitate a imprimarii si o rezolutie mare la inscriptionare cu o intesitate mult marita pe diferite substraturi semi-poroase.

SP2B:

SP2B este o cerneala pe baza de coloranti care a fost conceputa pentru suprafete lacuite.

SP2C:

SP2C este o cerneala speciala pe baza de coloranti care a fost conceputa pentru a oferi o calitate crescuta imprimarilor pe suprafete dificile, cum ar fi suprafetele fierbinti din PVC.

 

 

Non Poros (seria NP)

 

 

NP4:

NP4 este ultima completare a solutiilor noastre de cerneala din seria NP. Aceasta cerneala pe baza de solventi este capabila sa asigure o imprimare de lunga durata pe o gama larga de suprafete neporoase. In comparatie cu cerneala noastră NP3, va puteti astepta la un timp impresionant de decapare, o intensitate crescuta a cernelii, un timp de uscare mai scurt de mai putin de 3 secunde si o aderenta imbunatatita la diferite suprafete neporoase, cum ar fi hartia de cupru, PP (hartie sintetica), carton auriu, PP, PVS, PC, OPP, PET si APET.

NP3:

NP3 este o cerneala pe baza de solventi care se imprima cel mai bine pe diferite suprafete non-poroase.