Sisteme de benzi transportoare

Sisteme de benzi transportoare pentru producția Dumneavoastră.

Simplitate. Flexibilitate. Fiabilitate.

 

 

Doral Hall reprezintă în România Firma IntraMotion, o companie tânără, dinamică, cu sediul central în Lvov, o firmă ce are o experienţă în afaceri, mai mare de 25 de ani, cu benzi transportoare cu bandă din plastic şi sisteme din profile .


 

Sistemul modular flexibil conceput vă permite să creaţi nu numai transportatoare simple, dar şi multe soluţii complexe, care se realizează rapid şi cu cheltuieli minime. Cu ajutorul sistemului nostru, Dumneavoastră puteţi să reacţionaţi rapid la cerinţele noi de producţie şi să beneficiaţi de avantajele de flexibilitate pe care sistemele de benzi transportoare cu profile le oferă. Astfel, procesul de transport intern al mărfurilor în producţie va fi în totdeauna bine organizat.

 

 

 

Noi vă oferim:

 consultanță specializată în domeniul automatizărilor și în cel de elaborare a proiectelor

 suport tehnic

 servicii pre și post vânzare

 soluții complexe pentru optimizarea deplasării mărfurilor în producție

 magazinul nostru online vă permite configurarea, calcul costului, precum și comandarea benzilor transportoare customizate pe nevoile proprii.

 

Tehnologia IntraMotion în producția Dumneavoastră.


 

 

Sisteme de benzi transportoare CS

Un sistem nou lansat pe piață este seria de benzi transportoare CS, echipate cu benzi ce au o articulație inovatoare. Cu aceste sisteme aufost stabilite noi standarde în soluționarea transportului din producție. Configurarea individuală a liniilor de benzi transportoare asigură deplasarea rațională a mărfurilor în producție, chiar și acolo unde cerințele sunt ridicate în ceea ce privește viteza, eficiența energetică, emisiile de zgomot și siguranța în exploatare.

 

 

 

 

Aceasta este o capacitate a sistemelor de benzi transportoare CS SL, ce devin un mijloc de transport tridimensional, în curbe, transport ce face posibilă soluționarea diferitelor solicitări pentru transportul pe nivele a produselor. De pildă, benzile transportoare cu spirală sunt o soluție ideală pentru conectarea înălțimilor diferite. De asemenea, ele pot fi folosite cu succes ca și depozit pentru răcirea sau uscarea produselor. Tot așa, banda transportoare cu spirală este utilizată ca zonă de mici dimensiuni de stocare pentru funcționarea continuă a altor zone din linia de producție.

 

 

 

Garduri de protecție pentru echipamente și sisteme de profile

Cerințele de siguranță pentru exploatare sunt în permanentă crestere. Cu ajutorul sistemelor de profile MS+ se poate construi ușor și rapid un gard pentru echipamente, cu un design deosebit. Sistemul flexibil din profile de aluminiu compatibile unul cu altul se strânge, iar elementele de fixare sunt puternice având la dispoziție diverse accesorii care fac posibilă elaborarea unor soluții ce țin cont de nevoile specifice fiecărui sistem.

 

 

 

 

Sistemele de benzi transportoare CS

Sistemul de benzi transportoare CS SL (Strech Line) - este un sistem inovator, o soluție nouă ideală pentru transportarea produselor în industria cosmetică, farmaceutică, a tutunului, cauzată de exploatarea în timp și astfel nu mai este nevoie să-l scurtăm. Strech Line - o idee inteligentă, cu multiple avantaje: de piese auto și/sau din industria alimentară. Folosind sisteme de fixare și role de conducere, acoperite cu fricțiune de lățimi constructive de 65,90 și 200 mm, utilizatorul are un sistem universal, cu ajutorul căruia se pot transporta, în mod eficient, aproape toate tipurile de produse.

Construcția originală a unui transportorcu bandă creează un efect Strech Line, care compensează întinderea benzii cauzată de exploatarea în timp și astfel nu mai este nevoie să-l scurtăm.

Rezultatul:

 Costurile de întreținere sunt minime și fiabilitatea de exploatare crește, ceea ce duce la o mărire generală a întregii productivități.

 Construcția compactă a sistemului contribuie la utilizarea mai eficientă a unui spațiu de producție ce poate fi semnificativ mai mic.

Strech Line - o idee inteligentă, cu multiple avantaje:

 zgomot redus

 dimensiunile mici ale ecartamentului

 costuri minime de întreținere tehnică

 instalare rapidă și simplă

 necesită o suprafață mică datorită acestor module compacte

 gamă largă de piese de schimb

 compatibilitate cu sistemele profile MS 40+

 

 

 

Module CS

Sistemele de benzi transportoare CS au o structură modulară și astfel garantează soluții eficiente. Acestea asigură o exploatare judicioasă a echipamentului oferind viteză, siguranță și eficiență economică. De asemenea, aceste sisteme fac posibilă realizarea, relativ ușor, a unor obiective dificile, cum ar fi de exemplu mutarea liniei de producție în condițiile în care se ține cont de specificul fiecărei industrii.

 

 

 

 

 

Sisteme de benzi transportoare CS

Fluidizeză transportul... sigur și compact


 

Benzile CS

Varietatea benzilor contribuie la aplicarea universală a sistemelor noastre pentru transportarea diferitelor mărfurilor, de exemplu, sticle, borcane, produse din carton. Per total, oferim peste 30 tipuri de benzi pentru a satisface astfel diferitele cerințe de transport, stocare, ambalare și/sau împachetare.

https://www.youtube.com/watch?v=01bGikJ2mfA&feature=youtu.be