Masina de etichetat semiautomata

Etichetator compact cu design inteligent

pentru aplicare circulara

 

Avand o carcasa compacta, dimensiunile sunt reduse, astfel ocupand mai putin spatiu si fiind usor de transportat. De asemenea, o alta facilitate este usurinta cu care se monteaza rolele cu etichete. Este foarte stabila, iar etichetarea se realizeaza cu mare precizie, fara bule de aer, fara cute sau denivelari. Cu ajutorul acestui dispozitiv se poate realiza etichetare circulara pentru ambalaje, fie ele sticle, borcane, cutii de conserve sau flacoane cu diametrul cuprins intre 10 – 150 mm.

Este foarte usor de utilizat si reglat chiar si pentru noii angajati, care dupa o sumara instruire si un simplu antrenament vor putea eticheta la un randament ridicat.

Partile componente ale conveiorului sunt complet inchise pentru a evita in felul acesta efecte nedorite sau cu alte cuvinte o mai mare siguranta in manevrarea masinii de etichetat. Designul inteligent permite utilizatorului sa realizeze diferite combinatii care ii vor facilita apoi reglajul masinii si schimbarea cu usurinta a etichetei si a produselor.

Comanda este in functie de necesitate si dorinta utilizatorului adica automata, masina actionand astfel prin intermediul unui senzor sau semiautomat folosind pedala de picior.

Echipamentul este realizat din otel inoxidabil in combinatie cu elemente din aliaj de aluminiu dand aspectul unui aparat rezistent. La acesta se poate instala una din imprimantele termice cu jet de cerneala din familia Anser U2 pentru marcarea termenului de valabilitate, lot etc.

Anser U2 Smart si Anser U2 Pro S sunt cele doua imprimante compatibile pentru acest tip de masina semiautomata de etichetat.

 

Specificatii tehnice

 

Alimentare 220V, 50/60 Hz
Putere 120 W
Capacitate productiva 25 - 50 recipiente/minut
Latimea etichetei 8 - 150 mm
Lungimea etichetei 15 - 310 mm
Diametru flacon 10 - 150 mm
Diametru interior al rolei de etichete 76 mm
Diametru exterior al rolei de etichete 275 mm
Abatere ± 0.5 mm
Dimensiuni 650 x 350 x 450 mm
Greutate 25 kg / 35 kg