Masina de umplere lichid cu pompa magnetica prevazuta cu un singur cap

 

Utilizata pe scara larga in industria de cosmetice, bauturi, medicamente, produse chimice, alimentara etc, imbunatateste extrem capacitatea de productie si calitatea produsului. Echipament ideal pentru a umple ulei lichid cu vascozitate scazuta, parfum, suc, lapte, bauturi, cerneala, apa imbuteliata, borcane si cutii.

 

Alimentare 220V 50 / 60Hz
Putere 80W
Volum de umplere 5 ml - umplere nelimitat (reglabil)
Debit maxim 2 l/min
Numarul de pompe 1
Precizie ± 1%
Dimensiuni 370 × 350 × 230 mm
Greutate 16 kg

 

Caracteristici suplimentare referitoare la masina de umplere cu pompa magnetica

Pompa este actionata de forta magnetica, capul pompei si motorul sunt conectate fara arbore, nu aveti de ce sa va faceti griji cu privire la arderea motorului datorita sarcinii mari a pompei.
Capul pompei si motorul sunt importate din Germania, alte componente sunt produse in Taiwan, performanta stabila, durata de viata este mare.
Capul pompei este realizat din otel inoxidabil 316L, rezistent la medii acide, alcaline, la coroziune.
Rulajul motorului este reglat printr-un potentiometru, gradul de precizie aferent timpului de umplere poate fi mai mic de 0,01 secunde, astfel incat poate garanta cu precizie umplerea, eroarea de umplere este mai mica de 1%. Volumul de umplere porneste de la 5ml pana la umplere nelimitata.
Complet functionala, poate fi operata manual, actionata cu pedala de picior sau se poate opta pe umplere automata. Intervalul de timp poate fi reglat.
Cu aplicatii pe scară larga in diverse industrii, poate fi utilizata pentru umplerea oricarui flux de lichid, adecvata in special pentru umplere ulei, medii acide si alcaline, lichid foarte coroziv.